Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Contacting

Oh. What is that little paper in your hand? Message? For me?

Ylläpitoon saat parhaiten yhteyttä vieraskirjan kautta, ja tällä hetkellä se onkin ainoa tapa, roolipelin oman chatin lisäksi. Mielipiteitään saa kirjoittaa roolipelistä, linkinvaihtoa kysyä ja lyhyitä (korkeintaan 4 virkkeen pituisia) mainoksia saa lähettää. Muut poistetaan armotta. Linkinvaihdon kysyminen on myös sallittu. Muistakaa käyttäytyä kohteliaasti!

Linkinvaihtolaiset

Vieraskirja  1  2  3  4  5  > [ Kirjoita ]

Nimi: M
Kotisivut: http://wisteria.suntuubi.com

18.10.2018 15:02
Moikka! Wisteria lopettaa kanssanne linkinvaihdon epäaktiiisuuden vuoksi :)

Mukavaa syksyä!

Nimi: Epsuxx
Kotisivut: http://futuretribes.suntuubi.com/

23.09.2018 19:56
Oletko kiinnostunut löytämään jonkin uudenlaisen ja erikoisen tarinaroolipelin? Ehkäpä Tulevaisuuden Heimot voisi täyttää toiveesi? Tervetuloa tutustumaan ja ottamaan selvää, mistä on kyse!

Nimi: Penny Hudson
Kotisivut: http://www.taikaopisto.arkku.net

22.08.2018 07:36
Hei linkinvaihtolainen!

Olemme havainneet teidän sivunne olleen epäaktiivinen,
nyt jo jonkun aikaan.
Tästä johtuen olemme valitettavasti päättäneet poistaa teidät linkinvaihdosta.
Mikäli joku päivä jälleen aktivoidutte ja haluaisitte jatkaa linkinvaihtoa,
olette tervetulleita kirjoittamaan asiasta meidän vieraskirjaan tai sähköpostiin.
Ottakaa toki yhteyttä myös jos havaintomme epäaktiivisuudesta ei pidä paikkansa.

Ystävällisin terveisin,
Penny Hudson.

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.boards.net/

21.08.2018 17:17
Hei Kohtalon kynsien linkinvaihtaja! Tulin ilmoittamaan, että Kohtalon kynnet on (jälleen) muuttanut osoitettaan. Pyydänkin pahoittelut tästä linkkisotkusta! Uusi osoite onkin kohtalonkynnet.boards.net, joka toimii siis nykyään pääsivuna, että pelifoorumina. Toivoisimmekin, että muuttaisitte linkimme uuteen.

Terveisin Akama, Kohtalon kynsien pääylläpitäjä.

Nimi: Sumu
Kotisivut: http://syyshehku.suntuubi.com/

17.08.2018 17:14
Etsitkö aktiivista Soturikissa tarinaroolipeliä? Syyshehku on uunituore sellainen! Tule ihmeessä kurkistamaan sivuja!

Nimi: Unihalvaus
Kotisivut: http://rheandall.palstani.com/

05.07.2018 20:09
Hei linkinvaihtolainen!

Olemme todenneet sivunne epäaktiivisiksi ja tulemme poistamaan linkkinne sivuiltamme. Jos arviomme sivujen aktiivisuudesta on osoittautunut vääräksi, voit ottaa meihin yhteyttä vieraskirjassamme, niin palautamme linkkinne.

Lämpöistä kesän jatkoa! <3

Nimi: Nestor
Kotisivut: http://crimescene.suntuubi.com/

25.06.2018 12:15
Vieraskirjapohjainen roolipeli, jossa pelaajilla on lähes vapaat kädet. Lisämaustetta peliin tuovat ylläpitäjien kehittämät juonenkäänteet sekä pelaajien omat ideat.

Nimi: Aria
Kotisivut: http://tylypahkann.suntuubi.com/

19.06.2018 22:27
Lyhyesti ja ytimekkäästi vasta perustettu Tylypahka-roolipeli, jossa pelaajat saavat rakentaa juonen itse. Tervetuloa tutustumaan!

Nimi: Tunnus
Kotisivut: http://kuunkehra.suntuubi.com/

15.06.2018 10:15
Hiljattain uudistunut Kuunkehrä on vuonna 2016 ensimmäisen kerran ovensa avannut soturikissojen maailmaan sijoittuva tarinaroolipeli. Täällä ovat käytössä vanhat reviirit ja tutut neljä klaania uusilla hahmoilla varustettuina. Tarvitsemme juuri sinua luomaan unohtumattomia tarinoita!

Nimi: Dee
Kotisivut: http://primeval.suntuubi.com/

13.06.2018 20:11
Primeval jatkaa jo vuodesta 2013 pyörineen Skylin, koirapelin uraa ja odottaa nyt uusia pelaajia kasvattamaan huippukoiria sekä upeita ylimaallisia!

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.wixsite.com/rope/

09.06.2018 13:05
Hei Kohtalon kynnet on muuttanut uuteen osoitteeseen pois Suntuubista. Uusi osoite on kohtalonkynnet.wixsite.com/rope ja toivoisimme, että muuttaisitte linkkimme tähän uuteen. Hyvää kesän jatkoa!

Nimi: Ginevra
Kotisivut: http://www.aisling.w2.fi/

03.06.2018 16:45
Etsitkö sisäoppilaitosta jossa opiskella urheilun ja taiteen lajeja, sekä paneutua ihmissuhdedraamoihin? Haluatko kirjoittaa ja lukea tunteita kuohuttavia tarinoita? Jos vastasit kyllä, on kohtalonasi Irlannissa sijaitseva Aisling, teinitähdille suunnattu sisäoppilaitos, jossa vain taivas on rajana. Päästä sisäinen teinitähtesi valloilleen ja liity mukaan kaikenkarvaiseen kirjoittajajoukkoomme.

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

30.05.2018 14:32
Kaipaatko roolipelillesi pelaajia, virtuaalitallillesi hoitajia tai samanhenkisiä ihmisiä lukemaan blogiasi? Jo vuodesta 2011 asti aktiivisena toiminut sivulistaus Ensemble on kohtaamispaikka kotisivuille ja niillä vieraileville. Listaa omat kotisivusi Ensembleen ja saat helposti ilmaista mainosta ja lisää kävijöitä sivuillesi!

Nimi: Murkki
Kotisivut: http://rheandall.palstani.com/

28.05.2018 17:09
Hei!
Veriperimässä tapahtuu jälleen, mutta lupaamme, että tämä tulee olemaan viimeinen nimen- ja osoitteenmuutos moneen vuoteen. Veriperimä on nykyään Rheandall ja uusi osoitteemme on http://rheandall.palstani.com/

Toivomme, että vaihtaisitte osoitteemme linkistänne mahdollisimman pian ja, jos käytössänne on bannerimme, vaihtaisitte senkin uuteen. Uudet bannerit löytyvät etusivultamme.

Hyvää alkanutta kesää!

- Rheandallin ylläpito

Nimi: Merkitty
Kotisivut: http://https://merkittyrpg.wixsite.com/sivut/

21.05.2018 17:17
Julma ja dystopiaelementein maustettu maailma on muutoksen partaalla! Imperiumi kiristää otettaan läntisten maiden kurkulla yhä uusin vaatimuksin ja kova kuri jättää vähempiosaisten vaihtoehdot niukoiksi. Pohjanlehdossa vallinnut rauha on tulossa päätökseensä, kun vanha tiede, alkemia, palaa jälleen osaksi arkipäivää.

Vuonna 2018 perustettu koiraeläimillä pelattava chatroolipeli Merkitty on avoinmielinen ja turvallinen peliympäristö myös uudemmille ja kokemattomillekin pelaajille.

©2018 ᔕᑌᑭEᖇᑎO - suntuubi.com